dissabte, 11 de maig del 2013

Guanyadors a la VII edició d'Espiral Edublogs #espiraledublogs


Quan l'any passat ens van premiar Noticiesdeldia - Economia amb la baldufa de plata en la categoria de Blogs d'Alumnes de Batxillerat a Espiral Edublogs, vaig pensar que potser mai no tornaríem a viure tantes emocions. En el món de l'Ensenyament no és habitual que se't reconegui la feina, i si a sobre aquest reconeixement és per un blog d'aula, treballat amb alumnes, l'alegria és màxima i compartida.

Aquest premi d'Espiral no té dotació econòmica, sinó que és només un reconeixement a un blog educatiu i un projecte. Significa que un jurat de reconegut prestigi s'ha fixat i ha triat el teu blog entre 1300 que s'hi han presentat, de 15 països diferents. Ser finalista, de fet, ja és un premi pel qual cal felicitar a tots els/les participants.

Recordo que l'any passat em van explicar que el símbol de la baldufa, a banda del seu color: or, plata o bronze, és només una metàfora del món educatiu actual. "Només ens aguantem dempeus si no parem de moure'ns i rodar." És per això que, tot i un entorn sovint desanimat, cal mantenir la il·lusió, l'atreviment, les ganes d'innovar, compartir i crear coses noves. Val la pena veure-ho als ulls dels/de les nostres alumnes.

El projecte illARgonauta va néixer amb la voluntat de sumar esforços per difondre la influència de les Clàssiques en el món de l'empresa i la publicitat per mitjà de la realitat augmentada: un gran repte! No sabíem si el viatge ens portaria a trobar cap velló d'or (o plata, o bronze). Ni tan sols imaginàvem tots els maldecaps i dificultats tecnològiques que ens trobaríem durant el viatge...

De bon principi, d'acord amb la Jenny, l'hem compartit amb alumnat de Llatí, Grec, Economia i Economia de l'empresa de l'Institut Illa de Rodes. Estem sempre oberts a qualsevol col·laboració externa. A l'ARgos hi pot embarcar tothom. 

Un agraïment especial des d'aquí a la Montse Dalmau, a la Margalida Capellà i als amics i amigues de Clàssics a la romana i d'El fil de les clàssiques - Aracne, que ja s'han apuntat a la tripulació.

Ens acompanyaran en la nostra categoria els següents blogs:


També va ser finalista i cal felicitar a:


L'enhorabona a tots/es per una gran feina i per uns blogs magnífics.


Feliciter!

@illargonauta