dijous, 25 de juliol del 2013

illARgonauta a #Novadors2013


Els dies 5 i 6 de juliol vam exposar illARgonauta a les X Jornades Novadors, a la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana.

Novadors és un punt de trobada estival de professorat interessat en conèixer tendències innovadores en l'educació i compartir projectes.

El format de la presentació va ser un Petxakutxa (20 diapositives de 20 segons cadascuna), de manera que calia ser breu i sintetizar el projecte en 6 minuts i 40 segons.

Aquí teniu la presentació i el vídeo:A nivell personal, l'experiència va ser molt i molt gratificant.

Us imagineu que de cop us trobéssiu amb més de 200 persones que coneixeu de les xarxes socials? Això va ser per mi Novadors, una gran oportunitat de compartir, debatre, participar i desvirtualitzar companys i companyes.

Un plaer enorme poder conèixer l'Ana Ovando, el Fernando Blaya (col·laborador al Pinterest), la Mertxu i d'altres amics i amigues de clàssiques de la Comunitat Valenciana, membres de Chiron. Menció especial també als amics andalusos Manuel López i Juan Sánchez Martos, col·legues a EnlaNubeTIC i també a d'altres que encara no coneixia personalment: Manuel Jesús Fernández, Diego Ojeda, Daniel Sánchez, Salvador Pérez, Fernando Trujillo, José Luis Castillo...

La llista és llarga però no hi pot pas faltar l'amic Toni Solano, que ens va tractar de meravella i a qui tantes vegades havia seguit per streaming i no havia vist mai en directe; els amics de llengües: l'Evaristo Romaguera, la Maria José Chordá... La Carme Bové, amb qui vam compartir tren, taxi, tramvia, àpats..., la Pilar de Luna, el Jordi Adell, el Juanfra Álvarez, molt gran, la Pilar Soro, la Linda Castañeda, l'Alejandro Sarbach, na Isabel Ferrer i l'Ernest, la Sílvia Pico, el Toni Tubio, el Ramon Barlam, el Jordi Martí, la Carmen Iglesias i el José Luis Bracamonte, la Maria Carmen Devesa, la Loli i el Vicente... i tanta i tanta gent amb ganes d'aprendre, innovar i compartir! (Segur que me'n deixo molts, ho sento ;-)
 
Moltíssimes gràcies als amics de l'organització per una jornada fantàstica. 

Podeu trobar d'altres ponències, tallers i petxakutxes al següent enllaç.

De ben segur que repetirem l'experiència!

@francescnadal