Augment


L'aplicació Augment està pensada per poder usar la realitat augmentada com a tècnica de venda en el domicili dels clients, facilitar tasques de decoració, marxandatge... Tanmateix, li veig un recorregut enorme per al seu ús educatiu.Existeixen en el mercat moltes aplicacions mòbils de geolocalització i poques amb marcadors. 

Augment és la millor que he trobat fins ara: és gratis i no ocupa, d'entrada, gaire espai. A més, funciona també en mòbils Android de gamma mitja-baixa, estil Galaxy Ace o Mini.

La galeria del programa és força completa. A més a més, previ registre, es pot incorporar qualsevol arxiu en format Collada DAE (com els de la galeria de Sketchup), Wavefront OBJ o STL. Cal pujar-los comprimits en format ZIP (llegiu-vos les instruccions)

Una opció interessant és importar els nostres arxius 3D d'una carpeta de Dropbox per a visualitzar-los amb Augment. També podem crear els nostres propis marcadors amb una foto, per exemple, d'una revista i associar-la a un arxiu 3D...

Voleu provar com funciona Augment?

Aquí us deixo el codi QR ;)Per descàrregues:
A la seva web pots trobar pdfs amb el marcador bàsic en format A4, A3 i de butxaca.També pot funcionar sense marcadors.

Us insereixo tot seguit un vídeo on vàrem usar Augment (vegeu minut 1:30 aprox)Aquesta app ha millorat moltíssim darrerament!


Fins ben aviat ;-D

@francescnadal