Dispositius mòbils


Ei, illARgonautes, els mòbils que teniu a la butxaca no només serveixen per xatejar amb el WhatsAPP, tirar fotos o gravar vídeos. També els podem aprofitar i molt per al nostre projecte ;)

Destaquem tot seguit algunes apps que hem usat i d'altres que esperem que trobeu interessants.

Per a Ipad o Iphone, a les dues primeres files podeu trobar apps de realitat augmentada: Augment, Aurasma, Layar, Junaio, Wikitude, Eduloc, Woices, Espira, Aumentaty Viewer i VSearch, Wikiloc, ZooBurst o AR Studio. 123D Catch i 123d Sculpt són per captar i manipular arxius en 3D, mentre que CactusAR i ColAR mix són uns fantàstics jocs amb realitat augmentada.

Al mig del symbaloo,Seene i Tadaa afegeixen efectes 3D a fotografies. Meshlab és un visualitzador lliure d'arxius en 3D.

La cinquena fila conté eines d'edició de vídeo per a l'Ipad: iMovie, Cute Cut, Cinema-trix, Magisto, Animoto... i d'altres de creació de Stop Motions: iMotion, Stop Motion Studio o VideoScribe.Quant al sistema Android, a les dues primeres files podeu trobar també apps de realitat augmentada: Augment, Aurasma, Layar, Junaio, Wikitude, Eduloc, Woices, Espira, Wikiloc o Goggles.

Més avall, ModelAN3D, Spacedraw o FormIt serveixen per crear arxius en 3D. Camera 3D permet crear fotos amb efectes en tres dimensions. Meshlab és un visualitzador d'arxius en tres dimensions.

A la cinquena fila trobareu apps d'edició de vídeo per a la vostra tablet Android: VidTrim, Andromedia, WeVideo, VideoEditor, Magisto,  i d'altres per a Stop Motions: Droid Timelapse, Lapse IT o VideoScribe.Augment, Aurasma, Espira o 123D Catch s'analitzen en altres pàgines d'aquest mateix blog.

Esperem que aquesta col·lecció us resulti útil. Agraïrem molt els vostres suggeriments per engrandir la llista. Moltes gràcies!

@illargonauta