diumenge, 23 de febrer del 2014

Premi als Mobile Learning Awards 2014

Com bé sabeu, dijous passat ens van concedir el 2n premi als Mobile Learning Awards en la categoria de millor experiència educativa amb dispositius mòbils.

Havent dinat, amb un nus a l'estómac, vam enfilar l'autopista fins a Barcelona. No sabíem si ens tocaria premi o no. Les bases especificaven tres premis i a la notícia dels finalistes hi havia 8 magnífiques presentacions. Així, després d'unes quantes voltes per culpa de les obres a la Plaça de les Glòries, finalment vàrem aparcar ben a prop de l'Auditori Imagina de Mediapro, lloc on s'entregaven els premis.

Els representants d'illARgonauta davant de l'Auditori Imagina

Un cop acreditats, vàrem entrar a la sala, on ens havien reservat plaça. Faltaven pocs minuts per ales sis de la tarda i es respirava un cert nerviosisme. Alumnat de primària i secundària, professorat, pares, representants de l'organització... Vàrem saludar a alguns amics i coneguts i ens vam asseure a l'auditori.

Una mica més tard, la Consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, va inaugurar l'acte amb un breu parlament.


Llavors, la presentadora va començar a llegir el noms dels premiats a la categoria de millors Experiències educatives amb dispositius mòbils (la nostra).

- Relació oficial de premiats

Anaven pujant les mencions, els accèssits... i nosaltres asseguts... S'havien oblidat dels de Roses? Per un moment vàrem pensar que no es cridarien mai. Finalment, però, ens van anunciar oficialment que teníem el 2n Premi i vàrem pujar cap a l'escenari.

Foto de Dèlia Gámez

Un cop a dalt, la consellera Rigau va provar d'entregar el premi al nostre director, Josep Lluís Tejeda, que va voler que el recollíssim els professors: Francesc Nadal i Jenny Triviño, que vàrem voler que el recollissin les alumnes que havien pogut venir en representació de tot el grup d'illARgonautes: la Clàudia, la Ruth i la Leila.

Després, es va procedir a l'entrega dels premis a les millors Micronarracions audiovisuals (l'any que ve hi hauríem de participar, no trobeu? ;) I, finalment, va cloure l'acte John Hoffman, president de GSMA, entitat organitzadora del Mobile World Congress, amb un divertit parlament on ens va animar a convertir-nos en uns nous Mark Zuckerberg i canviar el món.

Moltíssimes gràcies per una tarda inoblidable!

- Nota de premsa dels premis a la web d'Ensenyament
- Notícia a l'Agència ACN
- Notícia general a La Vanguardia i també més concreta aquí
- El Punt Avui, dominical de 23 de febrer